Unaprijeđenje
socijalne
infrastrukture

Grada Ogulina

Potpisan ugovor o nabavi kombi vozila sa nadogradnjom za prijevoz djece s teškoća u razvoju

U okviru projekta „Unapređenje socijalne infrastrukture Grada Ogulina“ (KK.08.1.3.04.0162) koji se u 100% iznosu financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj, potpisan je dana 03.06.2022. godine, između Grada Ogulina kao partnera na projektu i tvrtke „ADRIA P.A. iz Rijeke, Ugovor o nabavi kombi vozila sa nadogradnjom za prijevoz djece s teškoća u razvoju.

Vrijednost novog kombi vozila je 374.998,00 kn, a navedena cijena obuhvaća nabavu vozila te uslugu nadogradnje, odnosno adaptacije kako bi isti bio u potpunosti prilagođen za prijevoz djece s teškoćama u razvoju. 

Riječ je o kombi vozilu marke Renault, tip vozila Master L3H2, bijele boje,  koje će biti izrađeno po narudžbi s ugrađenom elektro-hidrauličnom rampom za stražnja vrata, elektro-mehaničkom stepenicom na bočnim vratima, sjedećim mjestima [8+1 (5 kombiniranih mjesta po potrebni prilagođenih za invalidska kolica, 3 sjedala za pratnju i vozačevo sjedalo)] i mogućnost prilagodbe istih za invalidska kolica, vodilicama za vezivanje invalidskih kolica i sigurnosnim pojasevima za pričvršćivanje kolica.

Rok isporuke kombi vozila sa nadogradnjom je 120 kalendarskih dana od dana obostranog potpisa Ugovora.

Kako je mobilnost jedan od osnovnih preduvjeta nečije uključenosti u zajednicu, i kako često predstavlja veliki problem osobama s invaliditetom, nadamo se da će s ovim novim kombi vozilom biti olakšana organizacija prijevoza na svakodnevne rehabilitacijske usluge odnosno poludnevni boravak koji će koristiti djeca na području Grada Ogulina u sklopu novouređenog objekta.

Unaprijeđenje socijalne infrastrukture Grada Ogulina 

Kontakt:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram